American Strong Ale

American Strong Ale

Waarom houden mensen van American Strong Ales?

Veel mensen geven de voorkeur aan Amerikaanse sterke ales omdat ze sterker en smaakvoller zijn dan andere bieren. Ze hebben ook een hoger alcoholgehalte en zijn meestal donker van kleur.

Wat is het verschil tussen amber bier en American Strong Ale?

Amberbier is een biersoort met een donkere amberkleur. Het wordt vaak gemaakt met karamelmout, wat het zijn karakteristieke smaak geeft en een zeer zoete smaak geeft. American Strong Ale is een biersoort met een alcoholpercentage van 6% of hoger. Dit type bier wordt vaak gemaakt met bleke mout, wat het zijn karakteristieke smaak geeft en zorgt voor een droge smaak.

Het verschil tussen deze twee soorten bier is dat amberkleurige bieren typisch in de Verenigde Staten worden gebrouwen, terwijl Amerikaanse sterke ales afkomstig zijn uit de Verenigde Staten, maar ook in andere voorkomen.

‘S Werelds best beoordeelde American Strong Ale van 2021

The World’s Top Rated American Strong Ale van 2021 is een bier dat wordt gebrouwen door het bedrijf The High Horse Brewing Company. Het bedrijf werd opgericht in 2020 en is nog nieuw in de brouwerij-industrie. Dit bier is een sterk bier, wat betekent dat het een alcoholpercentage heeft tussen de 7% en 12%. The High Horse Brewing Company is van plan dit bier te brouwen met mouten en hoppen die momenteel door andere brouwerijen in Amerika worden gebruikt. The High Horse Brewing Company hoopt dit bier in 2021 als een van de topbieren in Amerika te hebben beoordeeld, omdat ze denken dat het een goed gemaakt bier zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *