Thais Bier

Thais Bier

Wat is de huidige staat van de Thaise bierindustrie?

De Thaise biermarkt wordt gedomineerd door enkele grote spelers. De voorspelling van de Thai Beer Industry voor 2020 ziet er niet goed uit. Een blik op de huidige staat van de Thaise bierindustrie in Thailand leert dat deze wordt gedomineerd door enkele grote spelers, namelijk Singha, Chang, Leo en Heineken. Er wordt voorspeld dat de Thaise bierindustrie zal groeien van $ 4,84 miljard in 2016 tot $ 5,68 miljard in 2020 met een gemiddelde jaarlijkse groei van 3%. Deze groei zal echter voornamelijk worden aangedreven door geïmporteerde bieren in plaats van lokale bieren, waarbij de import in 2020 naar verwachting 70% van het totale verkoopvolume zal uitmaken.

Waar is de beste plek om Thais bier te drinken?

Thailand heeft een grote verscheidenheid aan bieren, waarvan Singha en Chang de meest populaire zijn. De beste plek om Thais bier te drinken is in Thailand.

Wat zijn de beste Thaise Bieren?

De Thaise bierindustrie is booming en er zijn genoeg Thaise bieren om uit te kiezen. Je kunt ze zo uit de fles drinken of in een glas met ijs. Het beste aan het drinken van Thaise bieren is dat ze niet duur zijn, dus je kunt zoveel drinken als je wilt zonder de bank te verslaan. Hier is een lijst van de top 5 Thaise bieren:

  • Singha
  • San Miguel Light
  • Tiger
  • Chang
  • Archer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *