California Common

California Common

Waarom California Common drinken?

De reden waarom dit soort bier zo populair werd, was omdat mensen iets nieuws wilden – anders dan andere bieren die destijds op de markt waren. De California Common werd populair vanwege zijn lichte body, lage hopgehalte en citrusaroma’s, waardoor het uniek was in vergelijking met andere bieren in die tijd.

Wat is het verschil tussen amber bier en California Common?

Amberbier is een biersoort die wordt gebrouwen met meer ovenmouten dan bleke lagers. California Common is een biersoort die in de 19e eeuw voor het eerst in Californië werd gebrouwen. Het verschil tussen amberbier en California Common is de stijl, mout, kleur en alcoholgehalte.

De beste soorten California Common ter wereld?

De beste variëteiten van California Common ter wereld zijn die gebrouwen met Amerikaanse hop en gerstemout. Deze bieren hebben een meer klassieke smaak dan hun Europese tegenhangers omdat ze ingrediënten gebruiken die in Amerika worden verbouwd.

Er zijn ook enkele brouwerijen in de Verenigde Staten (en zelfs Europa) die California Commons brouwen met volledig Amerikaanse ingrediënten, maar een extra hop toevoegen om het bier unieker en smaakvoller te maken dan andere soorten bier die tegenwoordig op de markt zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *